عباس محمدی

گاه‌شماری یک کنش مردمی

تلاش برای حفاظت دماوند، در گذر سال‌ها

گاه‌شماری یک کنش مردمی

عباس محمدی

پیشینۀ گفت‌وگو و کوشش برای حفظ کلیت طبیعی کوه‌های ایران و ترویج کوهنوردی مسئولیت‌پذیر به چندین دهه پیش بازمی‌گردد. نخستین جمله‌ها در این زمینه به احتمال زیاد به قلم زنده‌یاد جلیل کتیبه‌ای، یکی از بنیانگذاران برجستۀ کوهنوردی فنی ایران، در سال ۱۳۵۲ در بولتن رویدادهای کوهنوردی از انتشارات فدراسیون کوهنوردی و در کتاب الفبای کوهنوردی آمده است.

 

دسترسی برخی از متون مقالات وب سایت مجله طبل تنها به مشترکان دیجیتال آن ارایه می‌گردد. شما می‌توانید به یکی از روش‌های زیر به مطالب مجله دسترسی داشته باشید:

  • دسترسی به متن مقالات این وب سایت  با دریافت حق عضویت صورت می‌گیرد و مجله طبل هزینه‌ای برای هر مقاله تعیین نکرده و وجهی بابت آن دریافت نمی‌کند.
  • حق عضویت دریافتی صرف حمایت از مجله ، نویسندگان ، مترجمان و تکمیل و توسعه وب سایت می‌شود.
  • پرداخت حق اشتراک و دانلود مقالات اجازه بازنشر آن در سایر رسانه‌های چاپی و دیجیتال را به کاربر نمی‌دهد.

به اشتراک بگذارید:

دیگر مقالاتی که شاید دوست داشته باشید